Henkilökohtaista kunto- ja ruokavalio-ohjausta kaikille tasoille

Kenelle

Valmennus sopii aloittelevalle kuntoilijalle sekä jo edistyneemmälle treenaajalle. Tärkeintä on päätöksesi siirtyä kohti tavoitteitasi. Toimin tukenasi yleiskunnon kohentamisessa jopa fitness- tai bodykisoihin valmistautumiseen asti.


Kuntoilijat

Motivoiva PT-valmennus tuo esiin harrastuksen uusia puolia. Oikeiden liikesuoritusten oppiminen edesauttaa tervettä harrastusta ja ehkäisee väärien suoritustekniikoiden aiheuttamia rasituksia sekä suoranaisia vammoja.


Naiset

Onko kiinteytystä olemassa? Miten rasva palaa? Miten pitäisi syödä? Kunto- ja ravintovalmennus tarjoaa naisille vastauksen näihin kysymyksiin, jolloin säästyt turhautumiselta ja turhalta työltä. Olitpa sitten jojo-laihduttaja, kaalikeittokuureihin kyllästynyt tai aktiiviliikkuja, vuosien kokemukseni ravinnosta ja harjoittelusta sekä kehon reagoimisesta edellä mainittuihin auttavat sinut tavoitteisiisi nopeammin kuin uskotkaan.


Miehet

Ovatko tulokset jämähtäneet paikalleen? Onko haaveissasi kenties hankkia lisää lihasmassaa tai voimaa? Onko vyötäröllä kiusallinen rengas vai tähtäätkö kenties kilpalavoille saakka? Määrätietoisella ruokavaliolla ja oikeaoppisella harjoittelulla KAIKKI on mahdollista.

Tulokset motivaation lähteenä

Kuntovalmennus antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa haluamasi tulokset lyhyemmässä ajassa, ilman turhaa työtä. Lähestymistapa valmennukseen on motivoivaa, määrätietoista ja soveltuu sekä kunto- että kilpaurheiluun.

Etusivu    PT-Palvelut    Bio    Galleria    Yhteystiedot    Valmennus    Hinnasto    Treeni    Team